Σάββατο, Δεκέμβριος 29, 2018 - 11:00

δώρα Αγάπης γιορτινά, 11:00π.μ στο Μουσείο

Μια διαδραστική παράσταση αφήγησης από την Ελεάνα Χατζάκη και τον μουσικό Αλέξανδρο Κανακάκη με κάλαντα, θρύλους και παραμύθια της λαϊκής παράδοσης για δώρα αγάπης γιορτινά.

Ποιο δώρο έφερε στον κόσμο τα παραμύθια; Ποια είναι η ιστορία της Βασιλόπιτας; Ποιος είναι αυτός που, τελικά, φέρνει τα δώρα στα παιδιά; Οι απαντήσεις στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης πλησιάζοντας στο τέλος της χρονιάς!

 Τιμή Εισόδου : 3€

 

 Επιτραπέζιο παιχνίδι «Πάντα υπάρχει χρόνος», 13:00μ.μ στο Μουσείο

«Πάντα υπάρχει χρόνος!»: με αυτό το παράξενο παιχνίδι καλλιεργούμε το συναίσθημα της συνυπευθυνότητας, καθώς στη διάρκειά του συνεργαζόμαστε όλοι μαζί έχοντας μοναδικό αντίπαλο τον Χρόνο! Ένα παιχνίδι περιβαλλοντικής αφύπνισης για τα οικολογικά προβλήματα και την κλιματική αλλαγή, που αν και μοιάζει απειλητική, «πάντα υπάρχει χρόνος» για να αναστρέψουμε όλοι μαζί τις ανεπιθύμητες συνέπειες της στη ζωή μας.

 «Χριστουγεννιάτικο Κέρας!»: Ελάφια με ροπαλόσχημα κέρατα, νάνα ελάφια και η παρέα τους στολίζουν το χριστουγεννιάτικό μας δέντρο!

«Ένα ελάφι στο κεφάλι μου!»: δημιουργούμε το πιο πρωτότυπο καπέλο των Χριστουγέννων χρησιμοποιώντας πατρόν από τα περίεργα κέρατα των κρητικών ελαφιών!