Κυριακή, Δεκέμβριος 30, 2018 (All day)

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

 

καλούδια και κάλαντα - 11:00μ.μ στο Μουσείο

Μια γλυκιά και εύηχη παραμονή της Παραμονής του νέου χρόνου περιμένει τους επισκέπτες του Μουσείου την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου!

Το τμήμα Ζαχαροπλαστικής της Taste Academy θα μοσχοβολήσει τους διαδρόμους του Μουσείου και θα κεράσει γλυκίσματα τους επισκέπτες του! Η παραδοσιακή χορωδία και η ορχήστρα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Αλικαρνασσού «Αρτεμισία» θα μας ταξιδέψουν με κάλαντα και τραγούδια σε μέρη παλιά και χρόνους περασμένους!

 

βραδιά αφιερωμένη στο Tango

Προβολή ντοκιμαντέρ Το Τελευταίο μας Tango, παραγωγής Wim Wenders, 19:30 – 21:30μ.μ στην αίθουσα Πολυμέσων

Το Τελευταίο μας Tango είναι πάνω απ’ όλα μια ιστορία αγάπης. Η ιστορία αγάπης ανάμεσα στους δύο πιο διάσημους χορευτές στην ιστορία του τάνγκο. Και η ιστορία της απέραντης αγάπης τους για το τάνγκο. Η Maria Nieves Rego και ο Juan Carlos Copes, το πιο διάσημο ζευγάρι τάνγκο που μαζί άλλαξε για πάντα την ιστορία του, γνωρίστηκαν όταν ήταν 14 και 17 αντίστοιχα και χόρεψαν μαζί για περίπου πενήντα χρόνια. Σε αυτά τα χρόνια αγάπησαν και μίσησαν ο ένας τον άλλον και πέρασαν πολλούς επίπονους χωρισμούς αλλά πάντα στο τέλος γύριζαν πίσω ο ένας στον άλλον. Τώρα, στη δύση της ζωής τους, ο Juan και η Maria θέλουν να μοιραστούν την ιστορία της αγάπης και του μίσους τους. Στην ταινία, οι δυο τους λένε την ιστορία τους σε μια ομάδα νέων χορευτών και χορογράφων τάνγκο από το Μπούενος Άϊρες, οι οποίοι και μεταμορφώνουν τις πιο όμορφες, συγκινητικές και δραματικές στιγμές του ζευγαριού σε εκπληκτικές τανγκο-χορογραφίες.

Τιμή Εισόδου: 3€

 

                                                                                                                                                                     Milonga με την ομάδα Tangoneón, 21:30 – 24:00 στον 3ο όροφο

Η ομάδα Tangoneón μεταφέρει την Πρωτοχρονιάτικη Milonga του στο ΒallRoom του 3ου ορόφου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης και μας προσκαλεί να μοιραστούμε την εμπειρία αυτού του νοσταλγικά ρομαντικού και βιωματικού χορού!

Είσοδος Δωρεάν