Skip to main content
search

Λέα-Μελισσάνθη Βεντούρα

E-mail leavent@nhmc.uoc.gr
Τηλ. +302810393279
Γραφείο Γ217 (Λευκά Κτήρια, Πανεπιστημιούπολη Κνωσού)

Ερευνητικά ενδιαφέροντα

Εκπαίδευση

  • 2021: Συνοδός Βουνού Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) Ρεθύμνου
  • 2014: Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στις Επιστήμες της Εκπαίδευσης Pädagogische Hochschule Heidelberg με εξειδίκευση στον τομέα της Διδασκαλίας
  • 2007: Προπτυχιακές Σπουδές στις Εβραϊκές Σπουδές και τη Θρησκειολογία, Πανεπιστήμιο Χαϊδελβέργης και Ανώτατη Σχολή Εβραϊκών Σπουδών Χαϊδελβέργης (Hochschule für Jüdische Studien Heidelberg)
  • 2001: Πτυχίο Βιολογίας και Γενικές Αρχές Επιστημών (B.Sc.) με έμφαση στα Μαθηματικά και τη Φυσική, Πανεπιστήμιο Τελ-Αβίβ, Tμήματα Βιοεπιστημών και Θετικών Επιστημών (Στην Ελλάδα: αναγνωρισμένο Πτυχίο Βιολογίας, ΔΟΑΤΑΠ)

Σύντομο Βιογραφικό

Η Λέα Μελισσάνθη Βεντούρα έχει Πτυχίο Βιολογίας και εργάζεται από το 2019 σε διακρατικά και τοπικά προγράμματα που συμμετέχει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης του Πανεπιστημίου Κρήτης, ως εξωτερική συνεργάτιδα.

Σπούδασε Βιολογία και Γενικές Επιστήμες με έμφαση στη Φυσική και τα Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ. Στη συνέχεια έκανε σπουδές στη Θρησκειολογία και τις Εβραϊκές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης στη Γερμανία καθώς και μεταπτυχιακές σπουδές στις Επιστήμες της Εκπαίδευσης με κατεύθυνση τη Διδασκαλία Μαθηματικών. Από το 2009 μέχρι το 2016, δίδαξε Μαθηματικά στις Σχολές Επιστήμης Υπολογιστών και Διοίκησης Επιχειρήσεων του SRH University of Applied Sciences στη Χαϊδελβέργη. Από το 2019 μέχρι το 2021 σπούδασε Συνοδός Βουνού στο ΔΙΕΚ Ρεθύμνου και έχει ξεκινήσει να εργάζεται στον τομέα αυτό, όπως και στην ορνιθοπαρατήρηση.

Έχει πολύ καλές γνώσεις στα αγγλικά, γερμανικά και εβραϊκά, και έχει κάνει μεταφράσεις και διερμηνείες στις γλώσσες αυτές.

Bio CV

 

 

2 Comments

  • Ο/Η alejazakupowa.top λέει:

    Wow, awesome weblog format! How lengthy have you been running a blog for?
    you made blogging glance easy. The whole look
    of your site is excellent, let alone the
    content material! You can see similar here sklep online

  • Ο/Η dobry sklep λέει:

    It’s the best time to make a few plans for the longer term and it’s
    time to be happy. I have read this put up and if I may just I want to counsel you few attention-grabbing things
    or suggestions. Perhaps you could write subsequent articles referring to this article.
    I want to read more issues about it! I saw similar here:
    E-commerce

Leave a Reply