Σάββατο, Μάρτιος 10, 2018 - 12:00

Μετά την αναβολή λόγω έλλειψης απαρτίας στις 3/3/2018, ο Σύλλογος Φίλων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης προκηρύσσει με βάση τα άρθρα 15, 16 και 26 του Καταστατικού την ετήσια Γενική και Εκλογο-απολογιστική συνέλευση και προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές θα πραγματοποιηθούν οπωσδήποτε με όσα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη προσέλθουν, το ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 και ώρα 12:00 στην έκθεση του ΜΦΙΚ.

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης και των Εκλογών. Επισημαίνεται ότι τα μέλη μπορούν να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες μέχρι την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης, ενώ υποψηφιότητες θα κατατεθούν την ημέρα των εκλογών.

Υπενθυμίζουμε ότι με βάση το άρθρο 7 του Καταστατικού, όσα μέλη έχουν καθυστερήσει τη συνδρομή τους επί μια πενταετία, τότε αυτομάτως διαγράφονται από μέλη του συλλόγου. Μπορούν όμως να υποβάλουν νέα αίτηση εγγραφής στο σύλλογο, μέχρι και την ημερομηνία πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης.

Επίσης, την ίδια μέρα, μετά τις εκλογές θα γίνει και η κοπή της Πίτας του Συλλόγου, με δώρο ένα μετ' επιστροφής ατμοπλοϊκό εισιτήριο για Πειραιά δύο ατόμων που προσφέρει η ΑΝΕΚ.

Ελπίζουμε στη συμμετοχή όλων σας τόσο στη Γενική Συνέλευση όσο και στην εκλογική διαδικασία,

Για το Δ.Σ του Συλλόγου Φίλοι του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης

Ο Πρόεδρος , Γ. Αεράκης