Ο Σύλλογος Φίλων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης προκηρύσσει με βάση τα άρθρα 15, 16 και 26  του Καταστατικού την ετήσια Γενική και Εκλογο-απολογιστική συνέλευση και προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην Έκθεση του Μουσείου στην παραλιακή Λ. Σοφ. Βενιζέλου, το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 στις 14:00.

Σε περίπτωση μη-απαρτίας, η Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές θα πραγματοποιηθούν οπωσδήποτε με τα παρόντα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, το ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 και ώρα 12:00 στον ίδιο χώρο.

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης και των Εκλογών. Επισημαίνεται ότι τα μέλη μπορούν να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες μέχρι την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης, ενώ υποψηφιότητες θα κατατεθούν την ημέρα των εκλογών.

Υπενθυμίζουμε ότι με βάση το άρθρο 7 του Καταστατικού, όσα μέλη έχουν καθυστερήσει τη συνδρομή τους επί μια πενταετία, τότε αυτομάτως διαγράφονται από μέλη του συλλόγου. Μπορούν όμως να υποβάλουν νέα αίτηση εγγραφής στο σύλλογο, μέχρι και την ημερομηνία πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης.